Welkom

Van harte welkom op de 'VVSV '09 voor KiKa' website. Via deze site zullen wij u op de hoogte houden van alle nieuwtjes en wetenswaardigheden, omtrent deze actie.

Het jaar 2013 zal bij VVSV '09 grotendeels in het teken staan van het goede doel Kika. De voorbereidingen zijn in volle gang en een speciaal hiervoor opgerichte projectgroep is in januari 2013, in samenwerking met de junioren- en seniorenteams begonnen met het organiseren van activiteiten om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Kika. VVSV '09 wil hiermee haar sportieve kracht laten zien en hoopt ook dat iedereen zijn of haar steentje hieraan wil bij dragen.

 

Wat doet Kika?

Jaarlijks zijn er zo’n 500 kinderen die kanker krijgen. Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van kinderkankeronderzoek en behandelingen in de afgelopen decennia is er al grote vooruitgang geboekt en geneest 75% van de kinderen met kanker. 25% overlijdt echter nog steeds aan deze agressieve ziekte. Daarnaast zijn de huidige behandelingen dusdanig agressief dat er op latere leeftijd alsnog bijwerkingen kunnen optreden van de behandeling.

Kika wil ervoor zorgen dat kinderkanker in 2025 geen levensbedreigende ziekte meer is. Als we meer onderzoek kunnen realiseren dan gaat het genezingspercentage versneld omhoog. Met giften en donaties is het voor KiKa mogelijk wetenschappelijk en klinisch onderzoek naar kinderkanker te steunen.

KiKa steunt onder andere onderzoek naar:

  1. Nieuwe behandelingen
  2. Het verbeteren van de kwaliteit van bestaande behandelingen
  3. Het ontstaan en de ontwikkeling van de verschillende soorten kinderkanker
  4. Het optreden van directe bijwerkingen en bijwerkingen op latere leeftijd

Overige activiteiten

Vanaf 1 maart kan er geboden worden op diverse veilingitems. Deze loopt (tenzij anders aangegeven) tot de start van het 24-uurs toernooi op 23 augustus 18:00 uur. Neemt u gerust even een kijkje onder het kopje 'Veiling'.

De 'VVSV '09 voor Kika' actie zal op 23 en 24 augustus afgesloten worden met een 24-uurs voetbaltoernooi op het sportcomplex te Ulrum. 24 uur lang zullen de junioren- en seniorenteams gaan voetballen om zo nog meer aandacht te schenken aan Kika

Houdt u verder onze agenda goed in de gaten! Zo blijft u op de hoogte van alle activiteiten die georganiseerd gaan worden.

 

Vrije giften kunt u storten op het rekeningnummer van VVSV '09, 3352.12.352,

o.v.v. VVSV '09 voor KiKa.

Huidige donaties

€ 40000

€ 37000
donation thermometer
donation thermometer
donation thermometer
93%

Bijgewerkt op 24 augustus 2013

Voor in de agenda

 

  • 23 en 24 augustus: 24-uurs voetbaltoernooi, Sportcomplex Ulrum
  • 23 en 24 augustus: Tweede elftal 'Voor altijd verbonden aan VVSV 09' (meer info volgt), Sportcomplex Ulrum

 

Tweets

Sponsoren