Ballonvaart voor KiKa!

Varen op de wind boven dorpen, langs steden, over bossen: ballonvaren is een indrukwekkend en onvergetelijk avontuur. Eenmaal in de lucht gaat er een wereld voor je open. Een compleet andere wereld. Langzaam zie je het landschap onder je door glijden. Zo nu en dan kun je zelfs stemmen horen van de mensen beneden je. Een paar minuten later zie je hazen, reeën en andere wilde dieren. Als het helder weer is kun je wel 100 kilometer ver kijken. Ballonvaren is hemelsbreed genieten van steeds wisselende landschappen.

In samenwerking met Dreamflights kan dit werkelijkheid voor u worden en steunt u tevens het goede doel KiKa! Voor € 165,- p.p. kunt u op vrijdag 23 augustus ('s avonds) vanuit Ulrum vertrekken met een luchtballon naar een nog onbekende plek. Dreamflights zal een gedeelte van de opbrengsten doneren aan de VVSV '09 voor KiKa actie.

Wilt u meer informatie hebben over de ballonvaart? Kijk dan op www.dreamflights.nl

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (minimum opgave voor afvaart 4 personen)

Nadat de betaling voldaan is, zorgt Dreamflights dat u een ballonticket ontvangt met alle nodige informatie voor de ballonvaart op 23 augustus.

Huidige donaties

€ 40000

€ 37000
donation thermometer
donation thermometer
donation thermometer
93%

Bijgewerkt op 24 augustus 2013

Voor in de agenda

 

  • 23 en 24 augustus: 24-uurs voetbaltoernooi, Sportcomplex Ulrum
  • 23 en 24 augustus: Tweede elftal 'Voor altijd verbonden aan VVSV 09' (meer info volgt), Sportcomplex Ulrum

 

Tweets

Sponsoren