Eindbedrag voor KiKa

Aan het begin van onze actie voor Kika hebben we onszelf afgevraagd met welk uiteindelijk totaalbedrag we nu tevreden zouden moet zijn. Om eerlijk te zijn: we wisten het niet. We hebben onszelf toen een hoog doel gesteld namelijk € 20.000,-. We dachten eigenlijk dat we dat nooit zouden gaan halen. We waren ook tevreden geweest met € 15.000,- of € 10.000,-.  Toch hebben we de lat hoog gelegd om onszelf en de vereniging scherp te houden. Daarvoor was de thermometer op de site ook bedoeld.

We zitten nu ruim twee maanden voor het einde van de actie en we hebben onze eigenlijk voor onmogelijk gehouden doelstelling al gehaald. Wat was het geweldig om te zien dat bijna elk team met geweldige bedragen aan kwam. Was het niet voor een sponsorloop dan wel voor een rommelmarkt. En we moeten bekennen dat we veel geluk hebben gehad met “de vissers van Soltcamp” maar ook met de schaapscheerders van Hornhuizen en de cupcakes van de F-junioren en ga zo maar door…………….

Wanneer u nu denkt dat we, nu het eindbedrag is gehaald, op onze lauweren gaan rusten dan heeft u het mis. Wel zult u op onze site niet meer kunnen zien wat het actuele bedrag is. Dat doen we met opzet omdat we u toch een beetje in spanning willen laten. Nu al gonzen de geruchten door Zoutkamp en Ulrum en dat is eigenlijk best wel grappig.

Het uiteindelijk binnen gehaalde bedrag zullen we op spectaculaire wijze bekend maken op de feestavond van 24 augustus. Dus wanneer u het wilt weten, kom dr bij!!!!!!!!!!!!!!!

Huidige donaties

€ 40000

€ 37000
donation thermometer
donation thermometer
donation thermometer
93%

Bijgewerkt op 24 augustus 2013

Voor in de agenda

 

  • 23 en 24 augustus: 24-uurs voetbaltoernooi, Sportcomplex Ulrum
  • 23 en 24 augustus: Tweede elftal 'Voor altijd verbonden aan VVSV 09' (meer info volgt), Sportcomplex Ulrum

 

Tweets

Sponsoren